Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

AUTÓVILLAMOSSÁG

Az autóvillamosság és a diagnosztika szorosan összefüggenek egymással. Manapság már nem csak akkor kell autóvillamosság szerelőhöz fordulni, ha nem tölt az akksi, vagy nem megy a világítás, esetleg ha magnót kell bekötni az autóba. Az autóvillamosság szerelők munkája ennél már sokkal bonyolultabb. Az autónak lelke van. Ez a lélek az elektromos alkatrészekben bujkál. Egy jó autóvillamosság szerelő már sok esetben nem villáskulccsal meg forrasztópákával javít hanem számítógéppel. Szoftvert frissít vagy az autó beállításait változtatja. Persze van még bőven probléma az akkumulátorokkal és a generátorral de hibák tárháza az elektromos alkatrészek térhódításával egyre csak nő.

Profi autóvillamosság szerelő csapatunk vállalja a hagyományos autóvillamossági feladatokat mint pl. az önindítók, generátorok javítása, felújítása, cseréje de ezeken túl a kényelmi extrák pl. tempomat, navigáció, tolatóradar stb. javítását, felújítását, illetve beépítését is.

Autóvillamosság, közvetlen telefonszámunk: +36 30/675-0333

Ha nincs látható hiba az autón, de az mégsem működik megfelelően, akkor valószínüleg elektromos hiba van a háttérben.

Vannak azonban az igazán fontos alkatrészek amelyek szintén el tudnak romlani és cseréjük több százezer vagy akár milliós nagyságrendű is lehet. Ilyenek például a motorvezérlő elektronika vagy éppen a motor kábelkötege illetve a fokozatmentes CVT váltók elektronikája. Ezek a kulcsfontosságú alkatrészek nem csak hogy horribilis összegbe kerülnek, de még a cseréjük is komoly munka, sok-sok munkaórába és így rengeteg pénzbe kerül. A fejlett diagnosztikai eszközök és a rutinos és ügyes szerelők sok esetben ezeket az alkatrészeket is képesek javítani, a csere alkatrész és a munkadíj árának töredékéért. Nem csoda, hogy az ország egész területéről, de még külföldről is hoznak hozzánk autókat ilyen hibával amelyeket szinte kivétel nélkül orvosolni is tudunk.

Amennyiben autójában elektromos eredetű hibát vél felfedezni, amely rendszertelenül, kisebb-nagyobb bosszúságot okoz önnek, hozza el hozzánk és megjavítjuk. Javítás előtt professzionális Bosch diagnosztikai eszközünk segítségével kiolvassuk a gépjárműből a hibát és így gyorsan és költséghatékonyan tudjuk megjavítani a hibát vagy kicserélni a hibás alkatrészt.

Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Ürömi Merci kft
Telefonszám: Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404
Cím: Üröm, Kőbánya utca 18.

Ürömi Merci kft
Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404

Szeretné ha az Ön cégét is ilyen könnyen megtalálnák?
06-70/557-0027

Ha szeretné, hogy cégét ugyanolyan könnyen megtalálják, mint most Ön minket, kérjük keresse a Szervízprogram fejlesztőjét a 06-70/557-0027-es számon!

Legyen online szervízprogramja már ma!