Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

DIAGNOSZTIKA

Diagnosztika, közvetlen telefonszámunk: +36 30/675-0333

Számíthat ránk, ha nem indul az autója vagy ha elektromos problémája van.

Kiváló szakemberek és profi típusfüggetlen Bosch diagnosztikai eszközünk segítségével a legtöbb hibát meg tudjuk állapítani, sőt számos elektronikai hibát meg is tudunk javítani! Ha az autó általános állapotáról szeretne többet megtudni, vagy konkrét elektromos hibája van, esetleg olyan hibája van az autónak amire látszólag nincs megoldás, keressen bennünket, és segítünk.

Korábban ha egy autónak valami hibája volt és mondjuk nem indult, az autószerelő elkezdte fokozatosan lépésről lépésre átvizsgálni és szétszedni az autót. Mivel sok esetben egy alkatrészen nem voltak látható hibák, elkezdték szisztematikusan alkatrészek cseréjével kizárni a hiba lehetőségét. Ez roppant időigényes és költséges volt. Manapság már szinte minden autó rendelkezik olyan kommunikációs eszközzel (computer) ami egy megfelelő diagnosztikai eszköz számára rengeteg mindent elárul az autóról. Sok esetben a konkrét hibát is meg tudja mondani a szerelőnek.

Az utóbbi időben évről-évre, egyre több elektronika van az autókban, amelyek rengeteg előnye és természetesen sajnos hátrányai is vannak. Előnye, hogy az autót számítógépre lehet kötni, melynek segítségével, részletes infót lehet kapni az autó aktuális működéséről, és hibáiról, sok esetben néhány alkatrész rendellenes működéséről is. Hátránya, hogy az elektronika nagyon sérülékeny dolog ezért ez is el tud romlani, és mivel fizikai sérülések nincsenek az autón nehéz megállapítani a hiba okát.

Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Ürömi Merci kft
Telefonszám: Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404
Cím: Üröm, Kőbánya utca 18.

Ürömi Merci kft
Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404

Szeretné ha az Ön cégét is ilyen könnyen megtalálnák?
06-70/557-0027

Ha szeretné, hogy cégét ugyanolyan könnyen megtalálják, mint most Ön minket, kérjük keresse a Szervízprogram fejlesztőjét a 06-70/557-0027-es számon!

Legyen online szervízprogramja már ma!