Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Motor javítás, felújítás

A motor az autóknál az egyik legfontosabb alkatrész. A motor az egyik legérzékenyebb alkatrész. Megfelelő gondoskodás mellett képes a világból is kimenni hiba nélkül, azonban ha rosszul bánnak vele azt nem szereti. Minden gépjármű gyártó a motor élettartamának növelése érdekében 10-15.000 kilométerenként kötelező szervizt ír elő. A kötelező szervizen túl a használat is meghatározza a motor élettartamát. A sok rövid út amely alatt a motor nem tud üzemi hőmérsékletre melegedni, legalább annyira nem tesz jót neki, mint a motor túlzott terhelése. A rossz kenőanyag, az öreg gyertyák, az üzemanyag minősége és még rengeteg minden felelős a motor tartósságáért.

Motor javítás, felújítás közvetlen telefonszámunk: +36 30/670 7170, +36 30/375-9595

Sajnos a leggondosabb üzemeltetés során is előfordulhatnak meghibásodások. Mivel összetett alkatrész ezért a motor javítása sok esetben elég költséges is lehet. Egy megfőzött blokk, beállt henger, eltört hajtókar már a nagyon költséges kategóriába tartozik. A költségeken túl az ilyen típusú javítások rendkívül időigényesek is. A motor javítását és felújítását nem csak házon belül vállaljuk, hanem megbízható beszállító partnereik is segítenek nekünk, hogy minél gyorsabban és minél költséghatékonyabb módon tudjuk megjavítani gépjárműve motorját. A költségek és az idő optimalizálásában nagy segítségünkre van több 10.000 raktáron lévő alkatrészünk és alkatrész beszállító partnereink rugalmassága is, akik képesek szinte minden alkatrészt a megrendeléstől számítva 1-2 órán belül kiszállítani hozzánk.

Több száz sikeres motor felújításon vagyunk túl,

BÁTRAN FORDULJON HOZZÁNK, HA PROBLÉMÁJA LENNE A MOTORRAL!

A motor szétszerelése előtt, ha a motor beindul, érdemes diagnosztikai eszközzel megvizsgálni, mi lehet a hiba. Márkafüggetlen profi diagnosztikai eszközünkkel, a legtöbb esetben pár percen belül meg tudjuk mondani a hiba okát. Néhány esetben nem a motor, hanem pl. a motorvezérlő elektronika hibásodott meg. Autóvillamossági szervizünk jó néhány esetben meg tudja javítani a meghibásodott elektronikát.

Az alábbi motor javítási, felújítási munkálatokat tudjuk vállalni. Személy- és kisteher gépjármű motorblokk részleges, vagy teljes javítása. Motor mosás, hengerfúrás, hónolás, főtengely köszörülés, derékszögelés, összefűzés, főtengely csapágyazás, dugattyúgyűrű csere, motorblokk hűvelyezés, motorblokk síkköszörülés, vonalfúrás, motorblokk nyomáspróba, főtengely egyengetés, hajtókar javítása, csapszegpersely csere vagy javítás.

Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Ürömi Merci kft
Telefonszám: Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404
Cím: Üröm, Kőbánya utca 18.

Ürömi Merci kft
Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404

Szeretné ha az Ön cégét is ilyen könnyen megtalálnák?
06-70/557-0027

Ha szeretné, hogy cégét ugyanolyan könnyen megtalálják, mint most Ön minket, kérjük keresse a Szervízprogram fejlesztőjét a 06-70/557-0027-es számon!

Legyen online szervízprogramja már ma!