Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

RESTAURÁLÁS

Restaurálás, felújítás közvetlen telefonszámunk: +36 30/375-9595

Régi autóját szeretné újjá építtetni? Bizza ránk, szakszerűen felújítjuk

Veterán vagy oldtimer gépkocsik restaurálása. Sok esetben előfordult már, hogy akár egy árverésen, akár egy eldugott tanya hátsó fészerében egy régi és megmentésre érdemes autót sikerül találni. Egy ilyen autó restaurálása nem könnyű feladat ám ha elkészül minden nehézségért kárpótol. Több alkalommal volt már lehetőségünk 50-60 éves autók teljes vagy részleges restaurálásában részt venni. Sok esetben előfordul az is, hogy nem egy muzeális autót, hanem teljesen hétköznapi autót kell pl. egy szerencsétlen tűzeset után restaurálni, és olyan elemeit kell az autónak javítani ami nem igazán csereszabatos. Ilyen pl. az alváz.

Egy gépjármű restaurálás számunkra kihívás és szakmai elismerés is egyben. Nem lehet szavakkal leírni mennyire felemelő amikor egy pár hónapja még rozsdás “bontó szökevény”-ként vagy éppen menthetetlen roncsként érkezett autóból egy gyönyörű új autót varázsolunk, olyat, amellyel tulajdonosa boldogan és büszkén hajt ki telepünkről.

Egy fiatal autó restaurálása épp olyan szakmai felkészültséget, és maximalizmust igényel mint egy muzeális vagy veterán autó. Ilyen típusú munkát nem lehet a hátsó sufniban csináld-magad módjára elvégezni. Professzionális tudás, pontos típus ismeret, precizitás és rengeteg szerszám, gép szükségeltetik hozzá, hogy az autó a restaurálást követően tökéletes és új állapotban hagyja el a műhelyt.

Mercedes G-Class restaurálásának lépései képekben

Tulajdonosa eléggé elhagyott állapotában hozta be hozzánk a gépkocsit restaurálásra. Mivel nagyon szeretjük a G osztályt (is) ezért örömmel láttunk neki a feladatnak. Néhány képben meg is örökítettük az restaurálás néhány fontosabb mozzanatát.

Ezeket restauráltuk:

  • alváz

Önnek is van olyan gépkocsija amit restauráltatni, vagy újjáépíttetni szeretne? Keressen minket bizalommal!

Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Ürömi Merci kft
Telefonszám: Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404
Cím: Üröm, Kőbánya utca 18.

Ürömi Merci kft
Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404

Szeretné ha az Ön cégét is ilyen könnyen megtalálnák?
06-70/557-0027

Ha szeretné, hogy cégét ugyanolyan könnyen megtalálják, mint most Ön minket, kérjük keresse a Szervízprogram fejlesztőjét a 06-70/557-0027-es számon!

Legyen online szervízprogramja már ma!