Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS, FÉNYEZÉS

Ha már megtörtént a baj, autója károsodott, vagy megkarcolták, karosszériája-fényezése sérült, UV-napsugárzás által lemattult, bízza ránk a javítást és maradéktalanul visszaállítjuk gyári állapotra az autóját.

Karosszéria javítás, fényezés közvetlen telefonszámunk: +36 30/375-9595

Ha megsérült, ha rozsdás… megjavítjuk, lefényezzük.
Olyan lesz mint új korában.

Vállaljuk biztosításon alapuló és egyéni megrendeléses sérült autók teljes körű javí­tását. A biztosításon alapuló javí­tás költségének számí­tása a biztosí­tók által előí­rt és elfogadott Audatex programmal készül. Cégünk Magyarországon működő összes biztosító szerződött partnere.

Továbbá vállaljuk:
-karosszériák és tartozékaik kisjavítását, futójavítását, karosszéria elemek, illetőleg a teljes karosszéria cseréjét
-karosszéria elemek és tartozékok felújítását, cseréjét
-karosszéria alvázak, önhordó karosszériák húzató padon történő javítását
-gépjármű felépítmények javítását, részegységeinek összeépítését
-karosszériák és tartozékaik bontását
-műanyag karosszériaelemek, alkatrészek javításával összefüggő tevékenységeket
-alumínium karosszériaelemek javításával összefüggő tevékenységeket
-ötvözött acél karosszériaelemek javításával összefüggő tevékenységeket
-nem oldható kötéssel rögzített karosszériaelemek cseréje,
-karosszériaegyengetés és javítás, karosszériahúzatás,
-korrodált karosszériák javítása, tehergépjárművek és speciális gépjárművek javítása

A karosszéria elemek cseréjét eredeti, után gyártott és bontott alkatrészekből biztosítjuk az igényeknek megfelelően. Húzató padunkkal milliméter pontossággal elvégezzük gépkocsiján a szükséges korrekciókat, beállításokat.

Célszerű évente legalább egy alkalommal ellenőriztetni az alváz és üregvédelmet, illetve típustól függően a kényes korróziós pontokat, hiszen egy kis sérülés nagyon nagy problémát is okozhat.

Minden típusú gépjármű esetében teljes körű karosszéria lakatos és fényező munka javítását elvégezzük, saját környezetbarát vízbázisú festékrendszerrel, hő kamrás fényezőkamrában. Nem minden esetben kell a horpadt karosszéria elemeket cserélni. Helyszíni szemle során konkrét választ adunk az adott sérült karosszériaelem teljes javítási munkafolyamatára. Személyre szabottan a karosszéria sérülést látva adunk árajánlatot illetve konkretizáljuk a beszerelendő alkatrészeket.

Kicseréljük a törött, berepedt szélvédőket, és oldalüvegeket, és pontosan be is állítjuk. Megjavítjuk a zárakat, szükség szerint be is állítjuk. Beállítjuk az ajtókat, hogy pontosan, károsodás nélkül be lehessen csukni. Kijavítjuk a beázásokat, és a kárpitos munkákat is elvégezzük.

Hatóságilag engedélyezett műbizonylatos vonóhorog beépítése-bekötése vizsgáztatással, szükség esetén diagnosztikával.

Mind a karosszéria munkára, mind autófényezésre illetve az összes szolgáltatásunkra garanciát vállalunk!

Alábbi elérhetőségeinken pedig nyitvatartási időben közvetlenül is elérhet minket:

Ürömi Merci kft
Telefonszám: Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404
Cím: Üröm, Kőbánya utca 18.

Ürömi Merci kft
Ürömi Szerviz munkafelvétel: +36-30/211-8181; Alkatrész: +36-30/687-9341; Szentendrei szerviz munkafelvétel és alkatrész: +36-30/675-0404

Szeretné ha az Ön cégét is ilyen könnyen megtalálnák?
06-70/557-0027

Ha szeretné, hogy cégét ugyanolyan könnyen megtalálják, mint most Ön minket, kérjük keresse a Szervízprogram fejlesztőjét a 06-70/557-0027-es számon!

Legyen online szervízprogramja már ma!